Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa történész

A legdrágább KINCS

Nincs nagyobb dicséret. Nincs nagyobb elismerés, mint amikor gyermekünk tiszta szemében és tiszta lelkén keresztül megpillanthatjuk saját magunkat. A gyermek tükör, visszatükrözi mindazt a szeretetet, törődést, amit felé sugároztunk. Milyen is gyermekszemmel a legdrágább kincs? Egy rendhagyó és szívhez szóló levél Anyák napjára.

Anya, te vagy a legszebb a világon! A karcsú testalkatod tesz a világ leggyönyörűbb anyukájává.

Csodálatosan ragyogó barna szemed minden embert elkápráztat. Gyönyörű hajad szinte világít a sötétben.

A belső tulajdonságaid még ámulatba ejtőbbek. Nálad nincs kitartóbb ember. Ha valami probléma adódik te rögvest megoldod. 11 év alatt ezt tanultam tőled.

Senki más nem tanított volna meg a türelmességre, csak Te! Az osztozkodás sem csak úgy belém szállt! Látod ezt te tőled lestem el.

Kiskoromban te magyaráztad el, hogy nem a repülő csíkjában ülnek az emberek. Sajnos 100 papírra sem férne fel az a sok tanítás, amit tőled kaptam.


 

Te vagy a család szíve.

Néha azt hiszem, hogy 7 kezed van, annyi mindent csinálsz. Te vagy a világ legjobb szakácsa is. (Bableves) Plusz gyönyörűen tudsz írni. Ha valamiben vitázok a testvéreimmel te kibékítesz. (Ha jól tudom) a hobbid a kertészkedés. Ebben is ügyes vagy!

Sokszor van, hogy azt hiszem mindenhez értesz.

Mindig osztozkodsz és segítesz.

Nagyon csodálom a kitartásodat.

Én olyan feleséget szeretnék, mint te.

Én kb. 1 órát tudok vigyázni Borókára. Anya, Te 3 évet!

Te vagy az életben a legdrágább kincs.

 Anyák napjára a Ringatóval együtt mi is készülünk! Tartsatok Velünk!