A színészet alapjait Medgyesi Máriától tanulta a Ferencvárosi Művelődési Házban, majd felvétel nyert a Gór Nagy Mária Színitanodába. Játszott a Madách Kamarában, Székesfehérvárott, a Budaörsi Játékszínben, de igazából Győrben vált színésszé. Kamasz fia és pici lánya imádják egymást, ezek a pillanatok töltik fel igazán.

Mi az a szó, ami elsőre eszedbe jut az apaságról?

Egy férfi életének legfontosabb feladata.

Kisfiad nagyobbacska volt már, mikor második gyermeked megszületett. Milyen élmény volt számodra és számára ez?

Majdnem 15 éves volta fiam, amikor elmondtuk neki, hogy kistestvére lesz karácsonyra. Édesanyja második házasságából már született korábban egy iker testvérpár, őket is nagyon szereti. De sosem felejtem el Máté arcát, ahogy felderült a hír hallatán. És azt a pillanatot sem felejtem el soha, amikor Máté először a kezében tartotta Pankát. Csodálatos érzés volt!


Mit gondolsz, mi annak a legnagyobb nehézsége, hogy két gyermeked két különböző kapcsolatból született?

Az a legnehezebb, hogy össze tudjam koordinálni, hogy legalább minimálisan elegendő időt tölthessenek együtt. Egészen különleges az egymáshoz való viszonyuk, kötődésük. A nehézségek ellenére nagyon boldog vagyok! Apaként megélni azt, hogy kamasz fiam milyen figyelemmel van az érte rajongó kishúgáért, ezek az élmények, pillanatok adják meg az élet értelmét.    

Milyen programokat szoktál szervezni közösen, mikor együtt vagytok?

Szerencsére kertes házban lakunk, így adott, hogy télen-nyáron sokat vagyunk, a levegőn vagyunk. Panka még csak most fedezi fel a minket körülvevő világot. Sokszor spontán alakítunk ki programokat, de most, a nyári szabadságom idejére egy közös tengerparti nyaralást tervezünk. A legfontosabb, hogy együtt legyünk.    

Színművészként sok olyan este van, amikor a munkád miatt nem lehetsz ott az esti pillanatokban. Nehezen éled ezt meg?

Eleinte nagyon nehezen éltem meg, hogy nem lehetek a gyermekeimmel minden este.

Aznap amikor Mátét hazavittük, be kellett ugranom váratlanul egy előadásba. Borzasztóan sajnáltam...De idővel elengedtem ezeket a dolgokat, fájdalmas érzéseket. Ez a hivatásom és ezzel az is együtt jár, hogy nincs karácsony, húsvét és ritkaságnak számít egy-egy normális, munka-mentes hétvége.

De amikor a gyerekekkel vagyok, igyekszem maximálisan rájuk figyelni. Imádok mesét felolvasni,és fantasztikus érzés,hogy Máté után Panka alszik el a karjaimban, ha énekelek neki.

      

Mik azok az értékek, amiket szeretnél átadni a gyermekednek?

Azokat az értékeket igyekszem átadni, amikben én is hiszek. A véred, a családod a legfontosabb! Hibázni lehet, de fontos, hogy tanuljon belőle az ember. A felelősséget vállalni kell és embernek kell maradni minden helyzetben. Ezek talán a legfontosabbak, amiket szeretnék átadni nekik.                     

A FICSAK minden évben megünnepli az anyák napját és az apák napját is, mert hisszük, hogy ez az ünnep is nagyon fontos. Ti szoktátok ünnepelni?

Az anyák napját természetesen mindig megtartottuk. Bár magamat sosem szerettem ünnepelni, fontosnak tartom az Apák napját is. Ezentúl figyelni fogunk rá!

Mit üzensz az apáknak. Mire kellene törekedniük, hogyan lehetnek jó apák?

Azt, hogy szerintem nincs bevált recept arra mitől jó egy Apa. Én abban hiszek, hogy legyen bármennyi időm is rájuk azt teljesen nekik kell szentelni. Figyelni kell rájuk, meghallgatni és tanáccsal ellátni őket. Fontos, hogy nem szabad a saját be nem teljesült álmainkat rájuk teherként rakni. Nem vagyok túlzottan szigorú, nem szeretem őket korlátok közé szorítani. Persze a szabályokat le kell fektetni, de azon kívül csak az érdekel, hogy boldogok és egészségesek legyenek.

Az apák napja közeledtével, játékos online felhívással és egy olyan családi esemény megszervezésével készülünk, amely biztos, hogy emlékezetes élmény marad mind a gyermekek, mind apukájuk számára.

Apák napi aktivitásainkkal szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy mindannyian ünnepeljék ezt a jeles napot, hiszen Apa is csak egy van, nem igaz? :-)