Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa történész

Én elmentem a vásárba...

Az ismert gyerekdalban a hosszan ismétlődő strófák során mindig marad a “félpénzből”, hiába a sok vásárlás, csak egy egész állatsereglet beszerzésével fogy el a muníció.

A Családszervezetek (immár harmadik) Jótékonysági Vására még ennél is különlegesebben teremt a szinte semmiből valamit: hetek óta készülődő anyukák és nagymamák, mellettük serénykedő gyerekhaddal sütnek, varrnak, faragnak vagy öntenek gyertyát, hogy a nagy karácsonyi vásárokhoz illő portékák kerülhessenek az asztalokra. 


Itt azonban senkit sem a nyereségvágy hajt, hanem a segítőszándék a belső katalizátor. Az egyedi tárgyakba odaszánt idő és kreativitás mellett a legfontosabb (és cseppet sem mesterséges) “adalékanyag” a jószándékú tenniakarás. Most épp a süket és nagyothalló családtaggal élők megsegítése a cél, akikhez a bevétel egésze kerül majd. 

Menjünk el minél többen a vásárba, költsük el úgy szép és egyedi ajándéktárgyakra a pénzünket, hogy az csodálatos módon mégis megsokszorozódjon, mint az a sok jóakarat, amely a vásár szervezőiben munkál. 

Segítsünk EGYÜTT a siket és nagyothalló gyermekeknek!♥ 

Akinek nincs lehetősége személyesen ellátogatni a Családszervezetek III. Adventi Jótékonysági Vásárara december 1-én , ám szívesen hozzájárulna a bevétel gyarapodásához, kérjük a 10918001-00000084-18080016 FICSAK (UniCredit Bank) számlaszámra befizetett adományával segítsen!

A banki átutalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni: Adventi adomány a siket gyermekeknek.

A részletes programot itt is megnézhetik: 

A gyermekeknek az Omnivagus Egyesület mobil mászófalat és akadálypályát készít, garantált lesz a szórakozás.