Dubecz Renáta
Dubecz Renáta

blogger, 2 gyermekes édesanya

Szeresd a Nőt! - nők és férfiak egyenrangúak, de nem egyformák

Közeledik a tavasz egyik legszebb ünnepe, amikor virággal köszöntik a hölgyeket a férfiak. Nőnek lenni, és a nőiségünket megélni napjainkban nem könnyű feladat, hiszen számtalan szerepben kell helyt állnunk életünk során. Életünk főszereplői, a férfiak pedig számtalan kihívás elé állítanak bennünket.


Honnan tudunk mi nők erőt meríteni? Hogyan tudunk a legnehezebb, legkiszolgáltatottabb, legvédtelenebb helyzetben is megtalálni belső erőnket? 

Mi kell nekünk nőnek? - Hogy jól szeressenek bennünket.

- Ha egy nőt „jól szeretnek”, megerősíti őt abbéli hitében, hogy jöjjön bármilyen megoldandó probléma, kihívás az életben, minden erejével és hitével azon munkálkodik, hogy megoldja azt.

- Ha egy nőt „jól szeretnek”, vállalja önmagát, érzéseit és képes őszintén szeretni általa.

- Ha egy nőt „jól szeretnek”, igazi társsá válik, aki kitart választottja mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben és gazdagságban-szegénységben.

„Szeresd a nőt!”- ezt a címet viseli a közelgő nőnap alkalmából megrendezésre kerülő konferenciánk, melynek fókuszában a NŐ áll, aki létezésével a természet adta ősi princípium: nők és férfiak teremtő erejű különbözőségét hívatott megtestesíteni. Nőnapi konferenciánk mottója az életet adó nőt, erőt, kitartást és kiteljesedést szimbolizálja, s az esemény szakmai előadásai is ezt erősítik. 

Az eseményen bemutatjuk  a "Női lélek férfi szemmel 2022" exkluzív nőnapi kiadványunkatmelyet a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) a Mindennapok Női Szemmel Egyesülettel (NŐISZEM) karöltve a nemzetközi nőnap alkalmából idén ötödik alkalommal jelentet meg. Az elegáns kiadvány exkluzivitását az adja, hogy kereskedelmi forgalomban nem kapható, s a kötet lapjain 70 férfi, közéleti szereplő és művész szívből jövő nőnapi üzeneteit, gondolatait gyűjtöttük egy csokorba a nőkről és a női lét és lélek csodáiról, és nyújtjuk át a hölgyeknek nőnap alkalmából.  

A Női lélek férfi szemmel 2022. évi exkluzív kiadvány lapozható formában itt kérhető >> https://bit.ly/3hrKfju

2022. március 8-án 10 órától ÉLŐ online követhető a „Szeresd a Nőt!” címet viselő nőnapi konferencia a Fiatal Családosok Klubja, a Magyar Női Unió és a Nőiszem Facebook oldalán.

Az esemény ingyenes!

A regisztráció ezen a linken érhető el ⇒ Szeresd a Nőt! - nőnapi konferencia online

Március 8-án kora este kulturális programmal is várjuk az érdeklődőket. Közösségi média felületünkön online formában levetítjük a "Tony" szeressétek egymást és tiszteljétek atyátok emlékét c. színdarabot, mely gróf Batthyány Lajosné Zichy Antónia férje fogságának és halálának visszaemlékezéséről szól. A főbb szerepekben anya és lánya, Tordai Teri és Horváth Lili színésznők láthatók. A két Jászai Mari-díjas színművésznő Tonyt az asszonyt alakítja különböző életszakaszaiban, míg gróf Batthyány Lajost Széles Tamás kelti életre.

Szeretettel várjuk a HÖLGYEKET március 8-án, 10 órától a képernyők elé!